Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Masło czosnkowo-pietruszkowe masło czosnkowo-pietruszkowe.JPG
Masło czosnkowo-pietruszkowe
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
KaemkaSrebrny Szef Kuchni (2324)

Masło czosnkowo-pietruszkowe

do pieczywa, mięs, grzybów

  • Czas przygotowania: do 15 min
  • Stopień trudności: Łatwe
  • Liczba porcji: więcej
Składniki:
  • rosół, 3 szczypta
  • mielony pieprz, 1 łyżecz.
  • natka pietruszki, 3 łyżk.
  • czosnek, 1 łyżk.
  • masło, 20 dag
  •  
Sposób przygotowania

Zgnieśc 2 lub 3 ząbki czosnku,posiekac natkę pietruszki,utrzec z masłem, doprawic do smaku solą i pieprzem.Bardzo smaczne do grzanek, kanapek, jako dodatek do potraw mięsnych. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650