Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
fanthomasSzef Kuchni (1060)

Jabłka pieczone z konfiturami

Podawać na gorąco lub ostudzone, posypane cukrem pudrem albo przybrane bitą śmietanką.

Składniki:
  • jabłko, 5 szt.
  • konfitura, 8 dag
  • cukier puder, 1.5 dag
  •  
Sposób przygotowania

Jabłka umyć, wydrążyć, wgłębienia wypełnić konfiturami, upiec w piekarniku. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650