Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Surówka z kapusty czerwonej mieszana Surówka z kapusty czerwonej mieszana.jpg
Surówka z kapusty czerwonej mieszana
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
PortalkucharskiPlatynowy Szef Kuchni (6855)

Surówka z kapusty czerwonej mieszana

Raz, dwa, trzy...

Składniki:
  • sok z cytryny, 1 szt.
  • cukier, 1 szczypta
  • sól, 1 szczypta
  • olej, 2 dag
  • jabłko, 10 dag
  • ogórek kwaszony, 10 dag
  • por, 5 dag
  • marchew, 10 dag
  • kapusta głowiasta czerwona , 25 dag
  •  
Sposób przygotowania

Składniki surówki rozdrobnić (jabłka i ogórki można pozostawić ze skórką), skropić kwasem. Musztardę rozetrzeć z olejem, przy­prawić solą i cukrem, dodać łyżkę przegotowanej wody, wymieszać, z rozdrobnionymi składnikami surówki. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650