Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gagatekSzef Kuchni (970)

Nadzienie z grzybów wersja IV

Duża dawka grzybów

Składniki:
  • mielony pieprz, 1 szczypta
  • sól, 1 szczypta
  • śmietana, 15 dag
  • mąka , 3 dag
  • cebula, 15 dag
  • tłuszcz, 5 dag
  • maślak, 1 kg
  •  
Sposób przygotowania

Grzyby oczyścić, dokładnie umyć, osaczyć i pokrajać w paski Cebulę obrać, opłukać, pokrajać w drobną kostkę, podsmażyć ni tłuszczu. Do grzybów dodać cebulę, udusić do miękkości. Miękki grzyby podprawić rozmieszaną z mąką śmietaną, dodać sól i piepr do smaku, zagotować, posypać drobno pokrajaną nacią pietruszki. Nadziewać naleśniki biszkoptowe, składać w książeczkę. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650