Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gagatekSzef Kuchni (970)

Nadzienie z grzybów wersja III

Z kapustą cukrową

Składniki:
  • mielony pieprz, 1 szczypta
  • sól, 1 szczypta
  • słonina, 10 dag
  • cebula, 15 dag
  • suszony grzyb, 5 dag
  • kapusta cukrowa, 1.2 kg
  •  
Sposób przygotowania

Grzyby przygotować jak do wyżej podanego nadzienia. Kapust oczyścić, opłukać, poszatkować, udusić do miękkości. Cebul drobno pokrajać, podsmażyć na tłuszczu, dodać do kapustj Z kapusty odparować płyn, dodać zmielone lub pokrajan w paski grzyby, wymieszać, doprawić solą i pieprzem do smaku. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650