Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Zupa koperkowa Zupa koperkowa.jpg
Zupa koperkowa
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gumlaKSzef Kuchni (1055)

Zupa koperkowa

Podawać z grzankami z bułki, groszkiem ptysiowym, łazankami, kluskami, grzybkiem

Składniki:
  • koper, 1 szt.
  • sól, 1 szczypta
  • śmietana, 12 dag
  • mąka , 3 dag
  • wywar z włoszczyzny, 6 szkl.
  •  
Sposób przygotowania

Mąkę rozmieszać ze śmietaną, wlać do przecedzonego wrzącego wywaru i zagotować. Włożyć umyty, drobno posiekany koperek doprawić do smaku salą. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650