Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Makarenaaa

Marta

Kucharz (514)

Bezy ziemniaczane

zmaganie ze stygnięciem

Góra ziemniaków, które za długo stac nie mogą....googlam aby było coś ciekawego i natrafiłam na bezy ziemniaczane
zrobienie samej masy to nie problem - nawet na surowo pysznie smakuje.
Problem dopiero masa plus blacha....kształt to jedno bo nie mam odpowiedniego sprzetu próbowałam dużą strzykawką, łyżką nic z tego....no ale takie nie wyglądy które sie troszeczkę lały po blaszce wsadziłam do piekarnika i czekam czekam 5 minut i wyjmuje nie styngło sie no wiec jeszcze 5 minut no jeszcze nie est takie jak sobie pomyślałam no ale dobre i może byc.....zostało mi dużo masy jeszcze wiec zamiast robic kształte bezy wylałam do blaszki i zrobiłam "ciasto bezowe ziemniaczane" do mięska po kawałeczku...pyszne polecam....ale jak komuś wyjdzie kształt to efektowne dla gości

Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650