|
||||||||||||||||||||||
Wynik wyszukiwania zaawansowanego dla hasła: "konkurs kulinarny" w dziale: Wszędzie Brak wyników wyszukiwania w dziale Przepisów Brak wyników wyszukiwania w dziale Porad i artykułów ForumBrak wpisów na forum spełniających kryteria, proszę o uścilenie parametrów szukania Wątki
ZAPRASZAM !!! :) (1)
Napisano: 21.03.2012 23:19 http/macebelive.blogspot.com/2012/03/konkurs-konkurs-konkurs-bizuteria.html ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA, NA KTÓRYM ZNAJDZIECIE CIEKAWE PRZEPISY I ŁADNE FOTECZKI. TERAZ RÓWNIEŻ ZAPRASZAM NA KONKURS!!!
ZAPRASZAM !!! :) (0)
Napisano: 21.03.2012 23:21 http/macebelive.blogspot.com/2012/03/konkurs-konkurs-konkurs-bizuteria.html ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA, NA KTÓRYM ZNAJDZIECIE CIEKAWE PRZEPISY I ŁADNE FOTECZKI. TERAZ RÓWNIEŻ ZAPRASZAM NA KONKURS!!!
Pokaz kulinarny w ramach Targów Natura Food 2011 (0)
Napisano: 07.09.2011 07:01 W trakcie pokazu Grzegorz Łapanowski - znany kucharz i dziennikarz kulinarny - zaprezentuje menu oparte o świeże, nieprzetworzone i lokalne składniki nawiązując do tradycji kulinarnych regionu jak i wielu kuchni narodowych. Ich wspólnym mianownikiem będzie – zdrowie: - Kozi ser z miodem spadziowym i tartymi borowikami - Sałatka z gęsi owsianej i świeżych ziół z dressingiem śliwkowym - Jagnię duszone z sosem z pieczonej papryki w liściach bazylii - Sos miodowo rozmarynowy z musem z pieczonych jabłek korzennych i twarogiem wiejskim Pokaz odbędzie się, w ramach Targów Naturalnej Żywności NATURA FOOD 2011, 16października 2011 o godz. 12.30. http/www.mtl.lodz.pl/food
Konkurs kulinarny dla uczniów szkół gastronomicznych (0)
Napisano: 20.08.2011 14:04 Celem konkursu jest promocja produktów wytwarzanych tradycyjnymi metodami na terenie województwa łódzkiego, stanowiących element dziedzictwa kulinarnego naszego regionu i element tożsamości społeczności lokalnych przy jednoczesnej aktywizacji uczniów szkół gastronomicznych z terenu województwa Łódzkiego. Organizatorem Konkursu jest Urząd Marszałkowski w Łodzi. Konkurs ma za zadanie zwrócenie uwagi uczniów szkół gastronomicznych - przyszłych szefów kuchni, kucharzy, na możliwości wykorzystania bogactwa produktów tradycyjnych i lokalnych regionu w restauracyjnym menu, wzmocnienie pozycji rynkowej tych produktów, wzbudzenie większego zainteresowania wśród potencjalnych konsumentów, a w rezultacie promocji tradycyjnych smaków regionu i kreowanie silnej marki ŁÓDZKIE. Profesjonalne Jury, pod przewodnictwem Jerzego Pasikowskiego - Prezesa Zarządu Fundacji Klub Szefów Kuchni oceniać będzie: * kreatywność i estetykę podania * smak potrawy * czystość stanowiska pracy podczas wykonywania dania konkursowego i po zakończeniu * odpowiednie użycie technik kulinarnych. Pozostali członkowie JURY to: * Adam Chrząstowski, członek Klubu Szefów Kuchni, patron merytoryczny działań kulinarnych podczas polskiej prezydencji w Unii Europejskiej, * Grzegorz Labuda, członek Klubu Szefów Kuchni, autor wielu książek kulinarnych, * przedstawiciel firmy Stalgast, sponsora wyposażenia kuchni, * członkowie Fundacji Klub Szefów Kuchni. Konkurs składać się będzie z dwóch etapów. Pierwszy etap polega na przygotowaniu przepisu na danie główne z wykorzystaniem przynajmniej jednego produktu wpisanego na Listę Produktów Tradycyjnych z województwa łódzkiego albo produktów nagrodzonych Tygielkami Smaków lub Tyglami Smaków w poprzednich edycjach konkursu Tygiel Smaków. Drugi etap to przygotowanie potrawy podczas finału który odbędzie się podczas IV Targów Naturalnej Żywności NATURA FOOD, 14 października br. w Łodzi. szczegółowe informacje dostępne są na blogu: http/naturafood.wordpress.com/1 2 PostyBrak postów na forum spełniających kryteria, proszę o uścilenie parametrów szukania EncyklopediaBrak wyników wyszukiwania BlogiBrak wyników szukania |
Witaj nieznajomyUżytkownik Ilość punktów
|
|||||||||||||||||||||
|