Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Filet z ryby z rusztu Filet-z-ryby-z-rusztu.jpg
Filet z ryby z rusztu
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
AncySSzef Kuchni (1305)

Filet z ryby z rusztu

Taka trochę podstawa kulinarna

  • Liczba porcji: jedna
Składniki:
  • filet rybny, 10 dag
  • oliwa, 1 dag
  • sól, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Opłukany filet z ryby oczyścić z większych ości. Filet mrożony spłukać gorącą wodą. Mięso lekko osolić, posmarować ze wszystkich stron oliwą lub masłem i upiec na ruszcie. Gdy mięso pod nakłuciem jest miękkie, wyjąć i zaraz podawać z ziemniakami i surówką. Zamiast filetu mozna użyć dzwonka z ryby (najlepiej łososia) - podawać z warzywami i sosem. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650