Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
iskaKuchcik (95)

Pasta z makreli

pyszna pasta z makreli i twarogu

  • Czas przygotowania: do 15 min
  • Stopień trudności: Łatwe
Składniki:
  • pieprz, 1 szczypta
  • keczup, 1 łyżecz.
  • koncentrat pomidorowy, 1 łyżecz.
  • ser twarogowy półtłusty , 250 g
  • makrela , 1 szt.
  • papryka ostra, 1 szczypta
  • papryka słodka, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Makrelę i twaróg półtłusty zmielić (lub zmiksować blenderem) dodać cebulkę drobno pokrojoną dodać do smaku papryki słodkiej i papryki ostrej oraz pieprzu.  


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650