Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Pierogi z truskawkami Pierogi z truskawkami.jpg
Pierogi z truskawkami
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
marcysiaSrebrny Szef Kuchni (1660)

Pierogi z truskawkami

Można robić pierogi z mrożonymi truskawkami po uprzednim rozmrożeniu.

Składniki:
  • cukier puder, 6 dag
  • śmietana, 25 dag
  • bułka tarta , 2 dag
  • truskawka, 60 dag
  • jajka, 1 szt.
  • mąka , 35 dag
  •  
Sposób przygotowania

Wybrać duże, nie przejrzałe truskawki, umyć osaczyć i oprószyć tartą bułką. Przygotować ciasto pierogowe. Formować jak pierogi z jagodami. Ugotowane pierogi podawać z masłem lub śmietaną. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650