|
|||||||||||||||||||||||
PoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)Dorsz lub karp po greckuRybę po grecku można podawać na gorąco lub na zimno. Data: 17.02.10Ryby i owoce morzaPoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)Galareta z nóżek cielęcych lub wieprz...Podawać z octem lub cytryną, chrzanem z octu, ćwikłą. Data: 19.04.11PrzystawkiPoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)PoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)PoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)PoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)Jaja w sosie chrzanowymPółmisek przybrać listkami sałaty lub wyciętym rąbkiem z liścia kapusty Data: 16.02.10PrzystawkiPoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)Jaja faszerowane szynkąAby jaja nie zsuwały się, pod każde jajo podłożyć łyżeczkę sałatki majonezowej. Data: 16.02.10PrzystawkiPoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)Maślana bułeczka wiosennaW sam raz na śniadanie do pracy w tym celu też została zrobiona :) Data: 01.04.11PrzystawkiPoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)PoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)PoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)PoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)PoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)PoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)PoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)PoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)PoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)Śledź z cebulą i olejemOliwę ze śledzi można użyć do majonezu lub do sałatki. Data: 16.02.10PrzystawkiPoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)Galareta z ryby w foremkachPodawać z cytryną, octem, sosem majonezowym, sosem tatarskim i pieczywem. Data: 17.02.10PrzystawkiPoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)Żur owsiany ze śmietaną i seremPodawać z ziemniakami pokruszonymi serem żółtym. Data: 16.02.10ZupyPoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)Zupa ziemniaczana z baraninąPrzed podaniem dodać roztarty czosnek lub drobno krajane listki czosnku Data: 16.02.10ZupyPoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)PoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)PoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)PoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)PoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)PoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)PoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)PoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)PoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)PoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860) |
Witaj nieznajomyUżytkownik Ilość punktów
|
||||||||||||||||||||||
|