Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Kompot z czereśni i porzeczek Kompot z czereśni i porzeczek.jpg
Kompot z czereśni i porzeczek
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
Lenka86Szef Kuchni (1295)

Kompot z czereśni i porzeczek

Podjadane u babci

Składniki:
  • woda, 0.5 l
  • cukier, 10 dag
  • porzeczka czerwona, 10 dag
  • czereśnie kandyzowane, 40 dag
  •  
Sposób przygotowania

Zagotować wodę iż cukrem. Czereśnie i porzeczki opłukać, oczyścić z szypułek. Na wrzący syrop włożyć czereśnie, porzeczki i powoli ugotować, ostudzić, przelać do kompotierki. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650