Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Mięso na pierożki Mięso na pierożki.jpg
Mięso na pierożki
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
MertroxKucharz (746)

Mięso na pierożki

Może być używane jako nadzienie do pierogów lub naleśników

Składniki:
  • cebula, 1 szt.
  • mięso, 2.5 kg
  •  
Sposób przygotowania

Kawałki mięsa (skrawki pozostałe z przyrządzania potraw mięsnych oraz kawałki mięsa od kości) przepuścić przez maszynkę. Uzyskaną masą szczelnie wypełnić słój i sterylizować: duże słoje — 2 godz., małe — 1 godz. 30 min. Po otwarciu słoja dodać cebuli, przyprawić i używać jako nadzienia do pierogów i naleśników. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650