Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Kotlety mielone z wieprzowiny i ziemniaków 865838_26478847.jpg
Kotlety mielone z wieprzowiny i ziemniaków
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
bolekSrebrny Szef Kuchni (1530)

Kotlety mielone z wieprzowiny i ziemniaków

W sam raz na obiad rodzinny

  • idealne dla dzieci
Składniki:
  • wieprzowina , 65 dag
  • ziemniak, 40 dag
  • cebula, 5 dag
  • jajka, 1 szt.
  • sól, 1 szczypta
  • pieprz, 1 szczypta
  • tłuszcz, 3 dag
  • bułka tarta , 5 dag
  •  
Sposób przygotowania

Masę mięsną sporządzić i wykończyć podobnie, jak podano w przepisie na kotlety z mięsa mieszanego. Zamiast moczonej bułki czerstwej dodać zimne, zmielone ziemniaki. Kotlety z ziemniakami wydawać tylko na gorąco, zaraz po usmażeniu. Podawać z surówką. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650