Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
Młodszy Kucharz (297)

Rafaello

...

Składniki:
  • wafel, 4 szt.
  • wiórki kokosowe, 20 dag
  • mleko w proszku (tłuste) , 30 dag
  • masło, 1 szt.
  • cukier, 1 szkl.
  • migdał, 10 dag
  • woda, 1 szkl.
  •  
Sposób przygotowania

Zagotować wodę z cukrem, rozpuścić, przestudzić, dodać pokruszone wafle, masło, mleko, połowę wiórków. Wymieszać, schłodzić 30 min. Migdały sparzyć, obrać ze skórki. Z masy formować kulki, w środek włożyć migdał, obtoczyć w wiórkach, układać w karbowanych foremkach papierowych. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 5255
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650