Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
alienkaKuchcik (195)

Jajka faszerowane

przekąska

Składniki:
  • ugotowane jajko, 0 uncja
  • sól, 0 uncja
  • pieprz, 0 uncja
  • szczypiorek, 0 uncja
  • masło, 1 łyżk.
  • śmietana, 2 łyżk.
  • bułka tarta , 0 uncja
  •  
Sposób przygotowania

Zimne, ugotowane jajka przekroić wzdłuż. Wybrać jajka ze skorupek, posiekać, posolić, popieprzyć, dodać garść posiekanego szczypiorku, przesmażyć z łyżką masła i 2 łyżkami śmietany. Farsz włożyć do skorupek, posypać bułką tartą, zasmażyć na patelni. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650