Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
MartynkaZachwycKuchcik (60)

Krewetki z natką pietruszki

Przepyszne krewetki z czosnkiem i natką pietruszki

  • Czas przygotowania: do 30 min
  • Stopień trudności: Średnie
  • Pora dnia: Kolacja
  • Sposób przygotowania: smażone
  • Liczba porcji: więcej
Składniki:
  • krewetki , 250 g
  • masło, 1 uncja
  • czosnek, 2 dag
  • natka pietruszki, 1 szkl.
  • papryka ostra, 1 łyżecz.
  • sól, 1 łyżk.
  •  
Sposób przygotowania

Rozpuść masło na patelni, dodaj wyciśnięty czosnek - podsmaż. Dodaj krewetki - dopraw solą oraz papryką ostrą. Na koniec smażenia dodaj natkę pietruszki. Podawaj na ciepło z świeżą bułką :-) 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650