Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
frater007Szef Kuchni (1330)

Ragout

Można to przyrządzić z sosem pomidorowym, cebulowym lub chrzanowym.

Składniki:
  • parówki, 80 g
  • tłuszcz, 10 g
  • sos cebulowy, 0.5 szkl.
  •  
Sposób przygotowania

Parówki obrać z osłonek, pokroić na plastry i obsmażyć na roz­grzanym tłuszczu. Przyrządzić sos do wyboru: cebulowy, pomidorowy, chrzanowy. Do sosu włożyć parówki i dusić parę minut. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650