Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
czygrysekSzef Kuchni (1280)

Sałatka warstwowa z kurczakiem

Sałatka warstwowa z kurczakiem

Składniki:
  • filet z kurczaka, 70 dag
  • cebula, 3 szt.
  • korniszon, 1 szt.
  • kukurydza w puszce, 1 szt.
  • kapusta pekińska , 1 szt.
  • wegeta, 1 szczypta
  • majonez, 1 szt.
  • keczup, 1 szt.
  •  
Sposób przygotowania

Filet z kurczaka pokroić w kostkę i usmażyć na oliwie. Cebulę pokroić w kostkę i sparzyć. Ogórek korniszon pokroić w kostkę. Kapustę pekińską pokroić drobno, posypać vegetą i odstawić.W misie przezroczystej ułożyć filet z kurczaka. Polać to ketchupem. Na to ułożyć cebulę. Następnie posypać wszystko korniszonami. Położyć na to warstwę majonezu. Posypać kukurydzą i znów polać majonezem. Następnie polać ketchupem (ułożyć kratkę) i na wierzch położyć kapustę pekińską.Jeść na drugi dzień. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650