|
|||||||||||||||||
Tekst i zdjęcie: alan89Kuchcik (180) Bieluchowe ogórkiLekka i smaczna przekąska w sam raz na letnie garden party.
Składniki:
Sposób przygotowania1. Ogórki umyć i pokroić na mniejsze kawałki.2. Z jednego boku ciąć pod kątem, a z drugiego na prosto.3. Następnie wydrążyć miaższ, najlepiej łyżką do melonów.4. Wydrążone ogórki lekko posolić i odstawić.Nadzienie:1. Serki Bieluch z czosnkiem połaczyc z umyta i pokrojonaw drobna kosteczke papryka.2. Szczypiorek umyc i posiekac, czesc listków rozmarynu umyci posiekac drobniutko.3. Dodac do serków Bieluch i papryki.4. Całosc połaczyc z wycisnietym czosnkiem, sola, pieprzemi wymieszac.5. Napełnic nadzieniem wydrazone ogórki i podawac z dekoracjaze swiezego rozmarynu. |
Witaj nieznajomyUżytkownik Ilość punktów
|
||||||||||||||||
|