Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się






Zapisz jako PDF

Bieluchowe ogórki 10.JPG
Bieluchowe ogórki
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
alan89Kuchcik (180)

Bieluchowe ogórki

Lekka i smaczna przekąska w sam raz na letnie garden party.

  • Czas przygotowania: do 15 min
  • Stopień trudności: Łatwe
  • Pora dnia: Przekąska
  • Liczba porcji: więcej
Składniki:
  • ogórek , 4 szt.
  • papryka żółta, 1 szt.
  • ząbek czosnku, 2 szt.
  • serek biały, 4 szt.
  • rozmaryn, 10 szt.
  • sól, 0 uncja
  • pieprz, 0 uncja
  •  
Sposób przygotowania

1. Ogórki umyć i pokroić na mniejsze kawałki.2. Z jednego boku ciąć pod kątem, a z drugiego na prosto.3. Następnie wydrążyć miaższ, najlepiej łyżką do melonów.4. Wydrążone ogórki lekko posolić i odstawić.Nadzienie:1. Serki Bieluch z czosnkiem połaczyc z umyta i pokrojonaw drobna kosteczke papryka.2. Szczypiorek umyc i posiekac, czesc listków rozmarynu umyci posiekac drobniutko.3. Dodac do serków Bieluch i papryki.4. Całosc połaczyc z wycisnietym czosnkiem, sola, pieprzemi wymieszac.5. Napełnic nadzieniem wydrazone ogórki i podawac z dekoracjaze swiezego rozmarynu. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 4600
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650