Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
daruniaa22Kucharz (500)

Sałatka z fasolki szparagowej

Sałatka powinna się przegryźć w lodówce przez ok godzinę.

Składniki:
  • fasolka szparagowa, 0.5 kg
  • ugotowane jajko, 4 szt.
  • majonez, 3 łyżk.
  • szczypiorek, 0 uncja
  • sól, 0 uncja
  • mielony pieprz, 0 uncja
  • grzyby marynowane, 1 szkl.
  •  
Sposób przygotowania

1) Fasolkę kroimy na kawałki (3-4 cm), gotujemy na półtwardo, odcedzamy i studzimy. Dodajemy ugotowane na twardo, pokrojone w kostkę jajka.2) Dodajemy drobniutko pokrojony szczypiorek, osączone z zalewy pieczarki i majonez, doprawiamy i mieszamy. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650