Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Rosół z groszkiem 80966_zupa-warzywna-z-groszkiem-i-koperkiem_0_2.jpg
Rosół z groszkiem
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
klaudiszjaSzef Kuchni (905)

Rosół z groszkiem

Składniki na 4 porcje, 1 porcja (200ml) ma 55kcal.

  • Czas przygotowania: do 1 godziny
  • Stopień trudności: Łatwe
  • Pora dnia: Obiad
  • Sposób przygotowania: gotowane
  • Liczba porcji: cztery
Składniki:
  • groszek zielony, 100 g
  • włoszczyzna, 500 g
  • kostka bulionowa, 1 szt.
  •  
Sposób przygotowania

Włoszczyznę pokroić w drobną kostkę, wszystko włożyć do garnka, razem z ziarnami pieprzu, zalać wodą, dodać kostkę bulionową. Gotować aż warzywa będą miękkie. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Groszek włożyć do rosołu i gotować 15 minut. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650