|
|||||||||||||||||
Tekst i zdjęcie: KaemkaSrebrny Szef Kuchni (2324) Mięso gotowaneDelikatne i zdrowe, można jeśc na zimno,na ciepło,z sosem,podsmażone,grilowac.
Składniki:
Sposób przygotowaniaW dużym garnku zagotować wodę z przyprawami ( 5 ząbków czosnku pokroic na plasterki), majonezem i musztardą, ostudzić.Do zimnej zalewy włożyć mięso i gotwac ok 10- 15 min.od zagotowania w zależności od grubości mięsa. ( ja gotuję 3-4 rodzaje na raz:szynkę,boczek,schab, karkówkę). Odstawić na noc, na drugi dzień powtórzyć gotowanie.Ja gotuję dwa raz po 10 mnin.(W przepisie było raz)Mięso pozostawić w garnku do wystygnięcia. Wyjąc z zalewy i jest gotowe do spożycia. Smacznego |
Witaj nieznajomyUżytkownik Ilość punktów
|
||||||||||||||||
|