Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Ryż z przecierem pomidorowym. ryż z przecierem.jpg
Ryż z przecierem pomidorowym.
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
bella81Kuchcik (96)

Ryż z przecierem pomidorowym.

Bardzo dobre danie na kolację, szybkie i łatwe w przyrządzeniu.

  • Czas przygotowania: do 30 min
  • Stopień trudności: Łatwe
  • Pora dnia: Kolacja
  • Liczba porcji: trzy
Składniki:
  • ryż , 200 g
  • kiełbasa, 2 l
  • przecier pomidorowy, 1 uncja
  • sól, 0 uncja
  • mielony pieprz, 0 uncja
  • papryka ostra, 0 uncja
  •  
Sposób przygotowania

Ugotować ryż, kiełbasę pokroić w kostkę i podsmażyć. Do kiełbasy dodać ugotowany ryż, wymieszać z przecierem, doprawić do smaku i lekko podsmażyć. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650