Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
rafik80Srebrny Szef Kuchni (2006)

Ziemniaki faszerowane warzywami

Trzeba lekko zapiec

  • Sposób przygotowania: pieczone
Składniki:
  • ziemniak, 20 dag
  • marchew, 8 dag
  • pietruszka, 3 dag
  • seler, 3 dag
  • cebula, 5 dag
  • przecier pomidorowy, 2 dag
  • olej, 2 dag
  • sól, 1 szczypta
  • pieprz, 1 szczypta
  • przyprawy, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Ziemniaki upiec. Warzywa rozdrobnić. Cebulę drobno pokroić i udusić na tłuszczu. Dodać warzywa i przyprawy, nadal dusić. Do upieczonych ziemniaków nałożyć farszu, zapiec w piekarniku. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650