Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
fanthomasSzef Kuchni (1060)

Poncz II

Po zagotowaniu nalać poncz do szklanek, włożyć po plasterku cytryny.

Składniki:
  • arak, 0.12 l
  • skórka cytrynowa, 1 łyżecz.
  • herbata, 0.25 l
  • cukier, 20 dag
  • czerwone wino, 0.5 l
  • białe wino, 0.5 l
  •  
Sposób przygotowania

Zmieszać herbatę z winem i arakiem, dodać cukier, zagotować. Dla zapachu wrzucić skórkę z cytryny, którą należy przed podaniem wyjąć. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650