Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gabi74Kucharz (635)

Brukiew z wody

Podawać do wieprzowego mięsa i baraniny.

Składniki:
  • brukiew, 70 dag
  • masło, 3 dag
  • bułka tarta , 2 dag
  • sól, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Brukiew wyszorować, opłukać, obrać, pokrajać w grubą kostkę, zalać wrzącą, osoloną wodą, ugotować, odcedzić, osaczyć. Wyłożyć na salater­kę, polać masłem zmieszanym ze zrumienioną tartą bułką. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650