Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Bulwy z wody Bulwy z wody.jpg
Bulwy z wody
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gabi74Kucharz (635)

Bulwy z wody

Bulwy podawać z ostrymi sosa­mi lub jako dodatek do mięsa.

Składniki:
  • sól, 1 szczypta
  • bułka tarta , 2 dag
  • masło, 3 dag
  • bulwy, 80 dag
  •  
Sposób przygotowania

Bulwy wyszorować szczoteczką, opłukać, cienko obrać, zalać wrzącą, oso­loną wodą, ugotować, odcedzić. Wyłożyć na salaterkę, polać masłem zmieszanym ze zrumienioną tartą bułką. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650