Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
marcysiaSrebrny Szef Kuchni (1660)

Pomidor nadziewany sałatką

Pomidory można napełniać różnymi sałatkami albo surówkami.

Składniki:
  • pomidor, 10 szt.
  • sałata, 30 dag
  •  
Sposób przygotowania

Z pomidorów ściąć wierzchy na 2/3 wysokości, wydrążyć, środek pokrajać i dodać do sałatki z zielonego groszku. Wydrążone pomidory lekko posolić, nałożyć sałatkę kopiasto, przykryć ściętymi wierzchami tak, aby sałatka była widoczna. Pomidory ułożyć na półmisku na liściach zielonej sałaty. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650