Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
KuchniaSzef Kuchni (1010)

Kobler z wermutem

Podawać koniecznie z owocami

Składniki:
  • cukier puder, 3 dag
  • wermut, 0.5 szkl.
  • woda sodowa, 0.25 szkl.
  • poziomka, 5 dag
  • kostki lodu, 6 szt.
  •  
Sposób przygotowania

Owoce umyć. Do pucharków lub szklaneczek wkładać drobne kawałki lodu, dodać cukier, wlać wodę sodową i wino. Do każdego naczynia włożyć po kilka owoców. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650