Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
PoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)

Masło piklingowe

Szybka przekąska

Składniki:
  • pikling, 1 szt.
  • masło, 10 dag
  • mlecze, 3 dag
  •  
Sposób przygotowania

Piklinga obrać ze skóry, większych i mniejszych ości, mlecz obrać z bło­ny, piklinga rozetrzeć w miseczce, dodać mlecz i razem rozetrzeć na jednolitą masę; masło rozetrzeć i dalej wykonać tak jak masło chrzanowe. Podawać do chleba, pieczonych ziemniaków lub użyć do kanapek. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650