Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
AbdulSzef Kuchni (1320)

Pasta z soczewicy

Musze powiedzieć, że ta potrawa zrobiła na mnie pozytywne wrażenie.

  • Czas przygotowania: do 15 min
  • Stopień trudności: Łatwe
Składniki:
  • czosnek, 1 szt.
  • majeranek, 2 g
  • sól spożywcza, 2 g
  • sok z cytryny, 1 szt.
  • olej, 0.5 szkl.
  • mleko sojowe, 0.33 szkl.
  • soczewica, 1.5 szkl.
  •  
Sposób przygotowania

Zmiksować 1 i 1/2 szklanki ugotowanej soczewicy z 1/3 szklanki mleka sojowego i dodać 1/2 szklanki oleju, sok z cytryny. Przyprawić solą, majerankiem, czosnkiem  


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650