Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
SzpilkaSrebrny Szef Kuchni (1816)

Wywar z grzybów suszonych

Grzyby suszone pokrojone w kawałki

Składniki:
  • kapelusz grzyba, 3 dag
  • cebula, 3 dag
  • ziele angielskie, 1 szczypta
  • pieprz, 1 szczypta
  • suszony grzyb, 2 dag
  •  
Sposób przygotowania

Grzyby umyć w ciepłej wodzie, opłukać, zalać zimną przegotowaną wodą, dodać cebulę i przyprawy, i ugotować pod przykryciem na niezbyt silnym ogniu. Gdy grzyby ugotują się, wywar odcedzić, podprawić, a grzyby rozdrobnić i użyć jako1 dodatek do zupy, kluseczek lub pasztecików. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650