Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Surówka z kapusty pekińskiej kapusta pekińska z marchewką i śmietaną.JPG
Surówka z kapusty pekińskiej
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
AbdulSzef Kuchni (1320)

Surówka z kapusty pekińskiej

Ważne, żeby zetrzeć na tarce z dużymi oczkami.

  • Czas przygotowania: do 15 min
  • Stopień trudności: Łatwe
Składniki:
  • musztarda, 1 łyżk.
  • olej, 3 łyżk.
  • kiełki sojowe, 2 łyżk.
  • por, 1 szt.
  • ogórek kiszony, 2 szt.
  • jabłko, 2 szt.
  • marchew, 2 szt.
  • kapusta pekińska , 1 szt.
  •  
Sposób przygotowania

Kapustę, jabłko, marchew i ogórek kiszony zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Por pokroić w cienkie plasterki. Wymieszać z 2 łyżkami kiełków sojowych, dodać sos z 3 łyżek oleju i 1 łyżki musztardy. Posolić do smaku.  


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650