Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się






Makarenaaa

Marta

Kucharz (514)

Szarlotka

Troche blada mi wyszła no, ale cóż Korzystałam z przepisu http://www.uwielbiam.pl/przepisy/przegladanie/szarlotkaz-piana

Przepis był mało konkretny - temperatura oraz czas pieczenia po dodaniu jabłek.....

ale i tak wyszła smaczna, jednak nie rewelacyjna jedynie dobra....

Jabłka pieczone to bym najchetniej same zjadła zanim jeszcze miałam gotowe ciasto :D:P pychotka,....
cynamonu mi zabrakło ale i tak pachniało rewelacyjnie....ciepła pyszniutka, ale jak troche postoi to jest jeszcze lepsza bo miękciejszy spód....


oczywiscie powinna stac w lodówce (oczywsite jest to dla mnie po fakcie juz)

Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 4600
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650