Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Sałatka pieczarkowa

Cebulę kroimy w kostkę, wrzucamy na rozgrzaną na patelni oliwę. Szklimy. Następnie kroimy pieczarki w drobną kostkę (ale nie za drobną) - dorzucamy do cebulki, dusimy aż wyparuje cały płyn. Pieczarki nie mogą być zbyt drobno posiekane, ponieważ po podduszeniu rozpadną się i z sałatki zrobi się pasta. Jajka kroimy w drobną kostkę. Kiedy z pieczarek odparuje cały płyn przekładamy je do salaterki i chwilę studzimy. Następnie dodajemy majonez, łyżkę śmietany i jajka. Dokładnie mieszamy i doprawiamy do smaku. Przekładamy na talerz i posypujemy posiekaną pietruszką. Sałatka najlepiej smakuje na zimno. Smacznego.

Get the Flash Player to see this player.
Aktualna ocena: 5
Oceń:
Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650