Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Penne z łososiem

Gotujemy makaron penne w wodzie z odrobiną soli i oliwy. Na patelni podgrzewamy oliwę, kroimy drobno ząbki czosnku (z całej główki) i wrzucamy na rozgrzany olej. Następnie drobno kroimy papryczkę chili - dorzucamy do czosnku. Pomidorki koktajlowe wrzucamy na patelnię w całości i chwilę dusimy tworząc pikantny sos. Doprawiamy. płaty łososia kroimy drobniej - wrzucamy do sosu. Chwilę dusimy aby składniki połączyły się. Następnie dodajemy śmietanę. Dodajemy posiekaną pietruszkę i całość mieszamy. Ponownie doprawiamy dużą ilością pieprzu. Dodajemy odcedzony makaron - mieszamy. Na końcu posypujemy tartym serem. Smacznego.

Get the Flash Player to see this player.
Aktualna ocena: 4
Oceń:
Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650