Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się






Encyklopedia kulinarna - to słownik z hasłami o tematyce kulinarnej, który sami możecie tworzyć i edytować. Możecie wpisywać hasła, dodawać do nich zdjęcia, dopisywać dodatkowe informacje. Dzięki czemu powstanie wyjątkowa encyklopedia, oparta na wiedzy i doświadczeniu wszystkich portalowiczów.

W
Wołowina Wołowina jest mięsem z wołów, krów, jałowic. Najbardziej doborowe mięso pochodzi ze sztuk młodych, odpowiednio żywionych. Mięso takich zwierząt ma kolor żywoczerwony, mięśnie są jędrne, o tkance jednolitej i soczystej....
Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 4920
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650