Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:





Encyklopedia kulinarna - to słownik z hasłami o tematyce kulinarnej, który sami możecie tworzyć i edytować. Możecie wpisywać hasła, dodawać do nich zdjęcia, dopisywać dodatkowe informacje. Dzięki czemu powstanie wyjątkowa encyklopedia, oparta na wiedzy i doświadczeniu wszystkich portalowiczów.

C
Cielęcina Najbardziej doborowe. mięso pochodzi z cieląt 6—8-tygodniowych, karmionych głównie mlekiem. Mięso cielęce doborowe ma barwę jasnoróżową, tłuszcz biało-różowy, spoisty, obrastający mięśnie i osłaniający grubą warstwą...
Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 5090
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650